П`ятниця, 29.03.2024, 17:32 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Серпень » 5 » Свідомий вибір - Вступ до ВИШУ
12:27
Свідомий вибір - Вступ до ВИШУ

Не так давно відшумів шкільний випускний вечір. Це було  справжнє свято музики. Цього року музичну школу закінчили двадцять вісім учнів. Всі вони отримали Документ про позашкільну освіту. Кожен з випускників демонстрував перед присутніми своє володіння музичним інструментом, виконуючи  твір, який підготував для цього свята.

А що далі? А далі  багатобарвне життя зі злетами та падіннями, успіхами та поразками, радістю та сумом. А її величність МУЗИКА буде завжди поруч, підіймаючи настрій чи надаватиме спокій душі. Для одних музика буде супутником у житті, а дехто вирішив оволодіти нею на професійному рівні та продовжити навчання у вищому навчальному закладі.



Так, до Дзержинського музичного училища поступила наша випускниця Мозолєва Вікторія, клас викладача Тищенко Оксани Вікторівни. Вона обрала спеціалізацію «Спів». 


Харченко Наталя, клас викладача Демчук Вероніки Станіславівни, поступила до Донецького музичного училища на спеціалізацію «Фортепіано».

Випускниця нашої школи 2009 року, Стецкович Олена, клас викладача Ханафеєвої Софії Анатоліївни,закінчила Дніпродзержинське музичне училище, спеціалізація «Спів». Одержала Диплом з відзнакою, та поступила до Харківської Державної Академії Культури на факультет «Музичне мистецтво», спеціалізація – «естрадний вокал».

Харченко Анна, клас викладача Мальч Людмили Володимирівни, випускниця школи 2009 року, закінчила Харківське музичне училище – спеціалізація «Скрипка», та поступає до Донецької Державної Музичної академії імені С.С.Прокоф’ева.

Позаду наполеглива праця, хвилювання, конкурсні змагання та приємний підсумок – зарахування до складу студентів. Успіхів вам діти у подальшому навчанні та творчих злетів. Їх викладачам велика подяка за плідну, наполегливу працю. Батькам вдячність за підтримку.

Заступник директора з навчальної роботи
Г.І. Губа





Останні новини:


Подібні статті:




Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 812 | Додав: admin | Теги: новости 2013 года | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]