П`ятниця, 19.04.2024, 07:49 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Березень » 15 » Другий етап огляду-конкурсу виконавської майстерності (8 ФОТО)
19:30
Другий етап огляду-конкурсу виконавської майстерності (8 ФОТО)
 
11 березня відбувся 2-й етап обласного огляду-конкурсу виконавської майстерності, в якому взяли участь творчі колективи музичних шкіл Добропільського базового методичного об’єднання, це Добропільська МШ№1, Білицька МШ№2 та Білозерська МШ№3.
 
 
На цей раз журі було призначене Управлінням культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації, до складу якого увійшли: Ткаченко Володимир Костянтинович – методист Донецького обласного учбово-методичного центру культури, Семенченко Ольга Павлівна – директор Дзержинського музичного училища, Прокопенкова Ганна Василівна – викладач класу скрипки Дзержинського музичного училища. 
 
В проведенні цього заходу приймали участь Білоус Людмила Миколаївна – начальник відділу культури і туризму Добропільської міської ради, Масюк Олена Леонідівна – директор Добропільської МШ№1, Корячко Тетяна Григорівна – директор Білицької МШ№2.
 
Від нашої школи приймали участь сім творчих колективів, які врахували зауваження та побажання журі 1-го етапу огляду-конкурсу.
 
За умовами 2 етапу кожний творчий колектив повинен виконати лише один твір, який був включений до репертуару у цьому навчальному році.
 
Відкрив концерт Зразковий інструментальний ансамбль«Дзвіночок», керівник Губа Олена Олімпівна. У його виконанні прозвучав твір К.Сен-Санса «Акваріум» з циклу «Карнавал тварин»
 
 
Його змінив на сцені Лауреат VII фестивалю духовної музики Хор викладачів школи «Благовіст», керівник Губа Григорій Іванович. Хор виконав твір П.Іванова «Хвалите имя Господне»
 
 
«Донецький вальс» Заслуженого діяча мистецтв України, професора Донецької музичної академії ім. С.С.Прокоф’єва О.М.Рудянського на вірші В.Реви виконав вокальний ансамбль учнів старших класів, керівник Губа Григорій Іванович. Акомпанував Федорчук Максим Ігорович.
 
 
На сцену виходить Ансамбль скрипалів, керівник Мальч Людмила Володимирівна, концертмейстер Демчук Вероніка Станіславівна. Діти натхненно з особливою старанністю виконують «Танець пінгвінів» композитора Ж.Металліді.
 
 
Аранжував для свого складу Інструментального ансамблю «Дівертисмент» композиторів Андре Аст’єра та Моріса Денуа, керівник Андрєєв Олександр Миколайович, та з успіхом, емоційно його виконали.
 
 
Особливою повагою в народі користується наш національний інструмент бандура. Ансамбль бандуристів «Криниченька», під керівництвом Леонової Оксани Вікторівни є Лауреатом І ступеню VII регіонального конкурсу «Сузір’я-плюс». У його виконанні прозвучав твір В.Мартинюка, в музичній редакції С.Овчарової «Дощику, полини».
 
 
Завершив виступ Білицької музичної школи Зразковий естрадний оркестр під орудою Годлика Миколи Миколайовича. Він виконав твір Д.Львова-Компанійця «Орбіта». Оркестр також є Лауреатом І ступеню ІІІ відкритого конкурсу інструментальних ансамблів «Сузір’я-плюс».
 
 
Вела концерт Демчук Вероніка Станіславівна.
 
Далі в програмі огляду відбулися прослуховування творчих колективів Добропільської МШ№1 та Білозерської МШ№3.
 
За умовами заходу журі зробить висновки лише після прослуховування усіх шкіл, які входять до Дзержинського методичного об’єднання. А це відбудеться лише на при кінці березня. Будемо чекати та сподіватися.
 
Ця подія – це ще одна яскрава сторінка в історії школи.
 
Всім творчих успіхів та натхнення!
 
 
Заступник директора з навчальної роботи
Губа Г.І.
 




Останні новини:


Подібні статті:




Категорія: Звітні концерти | Переглядів: 846 | Додав: admin | Теги: огляд-конкурс, новости 2013 года | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]