П`ятниця, 19.04.2024, 12:25 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Січень » 9 » Крок до Олимпу (8 фото)
17:09
Крок до Олимпу (8 фото)
 
Кожні два роки Донецьким обласним учбово-методичним центром культури проводиться конкурс для учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Крок до Олімпу».
 
В ньому приймають участь учні різних спеціальностей у трьох вікових категоріях. Конкурс проходить у три етапи: перший - шкільний, другий – у базовій  Добропільскій музичній школі №1 і третій заключний, обласний у місті Донецьку.
 
Всі учасники змагаються у майстерності, показують навички володіння музичними інструментами, інтерпретацію та розуміння стилю виконуваних творів, технічність. 
 
Учні нашої школи теж приймали участь у цьому авторитетному заході, та продемонстрували досить високий рівень своєї майстерності, нагороджені відповідними відзнаками. 
 
Дипломантом обласного конкурсу серед учнів гітаристів став Романенко Євген, клас викладача Андрєєва Олександра Миколайовича.
 
 
Грамоту за участь у конкурсі отримала Тулупова Альбіна – бандура, клас викладача Леонової Оксани Вікторівни, концертмейстер Подзіна Алла Петрівна. До речі, Альбіна поступила та зараз навчається у Дзержинському музичному училищі, опановує професію виконавця та викладача класу бандури.
 
 
 
Серед учнів-скрипалів області Грамоту за участь у конкурсі отримала учениця класу викладача Мальч Людмили Володимирівни - Харченко Оксана, концертмейстер Нестеренко Аліна Миколаївна.
 
 
Серед учнів-виконавців на духових інструментах, Грамоти отримали Федоряченко Микита – сопілка та Харченко Андріяна – флейта, клас викладача Годлика Миколи Миколайовича, концертмейстер Подзіна Алла Петрівна.
 
 
 
 
Ми щиро вітаємо наших вихованців , бажаємо творчих успіхів та нових перемог!  Натхнення їх викладачам та міцного здоров’я.    
 
Керівництво школи висловлює подяку заступнику міського голови Білицького Романенку Г.М. за допомогу по перевезенню дітей до місця змагань.
            
Заступник директора з навчальної роботи
Г.І.Губа.




Останні новини:


Подібні статті:




Категорія: Конкурси (Різні музичні інструменти) | Переглядів: 2215 | Додав: admin | Теги: новости 2013 года, «Крок до Олімпу» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]