Четвер, 28.03.2024, 20:23 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Лютий » 14 » Огляд виконавської майстерності (9 ФОТО)
09:57
Огляд виконавської майстерності (9 ФОТО)
 
 
Рік 2013, в Україні оголошено Роком дитячої творчості. Тобто є всі можливості для дітей проявити себе, ствердити та показати свої здобутки у різних видах мистецтва.
 
Обласним управлінням культурі затверджено графік творчих оглядів-звітів серед шкіл естетичного виховання. Заплановано провести цей огляд-конкурс у три етапи. Перший – безпосередньо у музичних школах, другий у формі творчого звіту базового методичного об′єднання (м. Добропілля) і третій – обласний.
 
20 лютого перший етап огляду-конкурсу відбувся у концертному залі нашої музичної школи. Так, ще одна важлива умова, у конкурсі приймають участь тільки творчі колективи, складом не менше семи осіб.
 
 
Колектив школи з усією відповідальністю поставився до підготовки та проведення цього творчого заходу. На суд журі, яке очолила заступник директора з навчальної роботи Добропільської музичної школи №1 Запорожець Любов Степанівна, були представлені такі творчі колективи.
 
Хор духовної музики викладачів школи «Благовіст», керівник Губа Г.І. Неодноразовий дипломант фестивалів та оглядів. Музика яку виконує колектив, це багатовікова творча спадщина нашого народу. 
 
 
            
Ансамбль скрипалів середніх класів, керівник Мальч Л.В. концертмейстер Демчук В.С., готувався до цієї події дуже ретельно, діти зосереджено та впевнено виконали твір «Серенада весни».
 
 
 
Вокальний ансамбль старших класів, керівник Губа Г.І., з натхненням та любов’ю виконав «Донецький вальс» заслуженого діяча мистецтв України, професора Донецької музичної академії ім. С.С.Прокоф’єва О.Рудянського на вірші В.Реви. Акомпанував Федорчук М.І.
 
 
 
Завжди з великою ретельністю готується до виступів Зразковий інструментальний ансамбль «Дзвіночок», керівник Губа О.О. І молодша, і старша групи ансамблю показали майстерність у виконанні п’єс П.Чайковського «Танок феї Драже» та К.Сен-Санса «Аквариум».
 
 
 
 
О.М. Андрєєв для свого інструментального ансамблю зробив цікаву обробку «Дівертисмента» , яку з задоволенням та емоційно виконали у концерті. Соло на акордеоні Федорчук М.І.
 
 
 
Ансамбль бандуристів «Криниченька», керівник Леонова О.В.,концертмейстер Подзіна А.П., це гордість нашої школи, тому що такого ансамблю немає в нашому регіоні. Бандура це наш національний музичний інструмент, дуже яскравий та самобутній.
 
 
 
На завершення творчого звіту пролунав яскравий акорд у вигляді твору композитора Д.Львова-Компанійця «Орбіта» у виконанні Зразкового естрадного оркестру під орудою М.М.Годлика.
 
 
 
Ведуча концерту Демчук В.С.
 
Придивіться на обличчя всіх учасників концерту, їх зосередженість та натхнення свідчать про творче, осмислене виконання творів.
 
Журі оцінило виступ кожного колективу, висловили свої побажання, які треба врахувати при підготовці до другого туру, а також побажало успіхів у творчому процесі школи.
 
Кожна така подія, це яскрава сторінка в історії школи, яку потім з задоволенням будуть згадувати учні, які приймали участь у цьому дійстві, збагативши себе духовно.
 
Побажаємо і учням, і викладачам нових творчих успіхів та злетів!
 
Заступник директора з навчальної роботи
Губа Г.І.
 




Останні новини:


Подібні статті:




Категорія: Звітні концерти | Переглядів: 1058 | Додав: admin | Теги: огляд-конкурс, новости 2013 года | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]