П`ятниця, 29.03.2024, 17:36 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Грудень » 29 » Сонечко на пам’ять
13:57
Сонечко на пам’ять

  

Під такою назвою відбулось Новорічне свято для малят, наших найменших учнів, які долають перші сходинки у багатобарвний музичний світ. Проходило свято у вигляді імпровізованого конкурсу виконавців на різних музичних інструментах. Були представлені: баян, акордеон, скрипка, фортепіано. Оцінювало змагання компетентне журі, до складу якого ввійшли відомі всім майстри шоу бізнесу: ведучі Х-фактору «Ігор Кондратюк», «Оксана Марченко», «Ірина Дубцова», неповторна «Ёлка».

З захопленням зустрічали діти Діда Мороза, який приїхав на Таксі, у зв’язку з погодними умовами – відсутність снігу. Він був одним з головних оцінювачів гри, тому що доказав це право віртуозним виконанням на роялі.

Кожен учасник цього дійства був одягнений у костюм казкового персонажу. Тут були і лисички та зайчата, вовки та ляльки, киці,  ластівочка, бджілки, всім відома Маша  та безумовно Дюймовочка.

 

Всіх вразив ансамбль ЗАЙЧАТ, які яскраво виконали два твори на маленьких баянах та акордеонах. Глядачі нагородили їх виступ бурхливими оплесками.

Казкові киці грою на скрипках подарували залу хвилини задоволення.

Цікавим був також ансамбль ляльок - піаністів, які в ДЕСЯТЬ!!! рук виконали твір «Годинник».

Впевнено поводили себе на сцені окремі солісти та дуети. Усюди панував дух творчості та наснаги. Як завжди майстерно керувала цим дійством Олена Олімпівна Губа.

Дід Мороз нагородив  виконавців подарунками та привітав усіх з наступаючим Новим Роком!

Радощам від вражень не було кінця. Всі були задоволені та отримали святковий піднесений настрій. Ось таким яскравим акордом завершується Рік дитячої творчості. В добру путь, малята. Успіхів та натхнення!

             Заступник директора з навчальної роботи

Г.І.Губа





Останні новини:


Подібні статті:




Категорія: Шкільні концерти | Переглядів: 745 | Додав: dirigor | Теги: новости 2013 года, новый год | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]