П`ятниця, 19.04.2024, 16:09 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2012 » Грудень » 31 » Маша и Медведь 2012 в музыкальной школе (25 фотографий)
15:16
Маша и Медведь 2012 в музыкальной школе (25 фотографий)

«У  країні казок»

 
Вже традиційно напередодні Новорічних свят на сцені концертного залу музичної школи з’являються герої популярних казок та мультфільмів. Ці образи втілюють наймолодші учні музичної школи. Крім образного втілення персонажів, кожен учасник примушує свого героя грати на музичних інструментах, співати.
 
На цей раз було представлено «супер-серіал»  дуже популярного мультфільму «Маша и Медведь» у сучасній інтерпретації  керівника та головного постановника дійства Губи Олени Олімпівни та її помічника Корячко Тетяни Григорівни.
 
На сцені з’являються Ведмідь та його винахідлива та кмітлива подружка Маша. Машів було аж ВІСІМ! Кожна індивідуальна та неповторна і мала своє особисте ім’я. Чудові Білочки, дуже активні Вовчата, неповторні Зайчата. А також з’являються Мальвіна і П’єро, безумовно Буратіно, кіт Базиліо та Ляльки з театру Карабаса Барабаса.
 
Та яке ж Новорічне Свято без Діда Мороза та Снігуроньки. Їх було аж три пари, всі прекрасно співали та грали на музичних інструментах.
 
Всі музичні інструменти, які опанувала малеча за час навчання були показані на сцені: фортепіано, скрипка, сопілка, баян, акордеон.
 
Прозвучало багато дитячих пісень. Допомагали проведенню музичного шоу учасники зразкового інструментального ансамблю «ДЗВІНОЧОК», викладачі маленьких виконавців Мальч Л.В., Тищенко О.В., Савірська О.С., Годлик М.М., Нестеренко А.М., Чуєва І.І., Андрєєва Л.В., Федорчук М.І., концертмейстери Демчук В.С., Подзіна А.П.
 
Кожний виступ було нагороджено бурхливими оплесками глядачів. У всіх був чудовий настрій та задовільні посмішки. Маленькі артисти теж були задоволені подарунками від Діда Мороза та похвальними відгуками батьків, дідусів, бабусь та друзів!
 
Заступник директора з навчальної роботи
Г.І. Губа. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Останні новини:


Подібні статті:




Категорія: Шкільні концерти | Переглядів: 974 | Додав: admin | Теги: новости 2012 года, новый год | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]