П`ятниця, 19.04.2024, 09:10 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Квітень » 6 » СОЛО АКОРДЕОНУ
10:06
СОЛО АКОРДЕОНУ

 В перші дні квітня в музичному житті  нашої школи відбулася яскрава подія. На сцені з сольним концертом виступив  викладач школи,  випускник Донецької державної музичної академії імені  С.С.Прокоф’єва, лауреат Всеукраїнського та регіональних конкурсів  Федорчук Максим Ігорович.

Концертний зал був заповнений учнями, колегами, батьками, викладачами загальноосвітніх шкіл міста, представниками закладів та організацій, прихильниками живої музики. Треба було відчути атмосферу яка панувала в залі! Віртуозна гра, якою зачарував слухачів виконавець, була зрозуміла всім. Зі смаком були підібрані твори різних авторів, різних епох, різні за жанром, різні за характером та змістом. Отже всі вони були виконані емоційно, технічно, віртуозно. Виконавець намагався достукатись до серця кожного слухача. І судячі по оплескам та квітам йому це вдалося. В концерті прийняв участь інструментальний ансамбль, який у цьому році створив Максим Ігорович, По суті це був перший виступ ансамблю. Діти з задоволенням грали на сцені.

   

Також прийняв участь у концерті оркестр народних інструментів під орудою Андрєєва Олександра Миколайовича. В обох колективах соло на акордеоні виконував Федорчук М.І.

  

  В концерті було виконано багато різноманітних творів, різних авторів та епох. Назвемо декілька з них: О.Нагаєв , Соната №1; Є.Дербенко коллаж на теми з опери Ж.Бізе «Кармен»; А.П’яцолла «Аве Марія»; П.Дранга «Танго ночі»; А.Бертоцці «Майстер»; В.Власов «Босса-нова» та інші. Була в концертній програмі присвята знаменній даті, 200 річчю з дня народження Тараса Шевченка – це твір В.Сидоренка «Український наігриш»

  Ведуча концерту Демчук Вероніка Станіславівна допомагала слухачам дізнатися короткі відомості про композиторів та зміст творів.

    Слухачі  щедро дякували виконавцю щирими  оплесками, подарували квіти.

 Директор школи Корячко Т.Г. нагородила Федорчука М.І. грамотою за плідну творчу діяльність та досягнуті успіхи. Подяку за творчу співпрацю було вручено від адміністрації Палацу культури імені Тараса Шевченка. Зі словами подяки до слухачів та виконавців звернулася завідувач філією №4 Добропільскої ЦБС Краснопольська Т.В. , яка зазначила , що музична школа в нашому місті виконує функції і філармонії, і консерваторії і несе велику просвітницьку місію. Вона побажала творчих успіхів та талановитих учнів.

Слухачі залишали зал зі словами подяки за хвилини насолоди музикою, та надією на нові зустрічі з прекрасним.

 

Заступник директора з навчальної роботи

Губа Г.І.  





Останні новини:


Подібні статті:




Категорія: Шкільні концерти | Переглядів: 703 | Додав: dirigor | Теги: новости 2014 года, Максим Федорчук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]