П`ятниця, 17.05.2024, 09:59 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » Архів матеріалів

Під такою звучною назвою в Білицький музичній школі№2 пройшов Випускний Бал.


                          О! Музика! Яке це справді диво,
                          Вона підносить в сині небеса,
                          Ти невагомий і летиш щасливо,
                          А навкруги простори і краса.

      Музична школа – це світла дитяча країна, у якій діти навчаються, ростуть, мудрішають. А знання – це найбільший капітал, який завжди залишається з людиною. Щороку наша школа відкриває двері новому поколінню. Іноді складається враження, що вона – величезний магніт, який притягує до себе талановитих дітей. Саме таким і виявився 37 випуск! Свято зібрало вчителів, батьків, друзів та усіх небайдужих до мистецтва. 


     Адміністрація школи висловлює подяку голові батьківської ради, режисеру та відео оператору Барковській Наталі за чудовий вечір!

... Читати далі »

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 417 | Додав: dirigor | Дата: 30.05.2018 | Коментарі (0)

                          

19 травня в рамках масштабного святкування Дня Європи на площі Шибанкова відбулася яскрава і колоритна презентація країн Євросоюзу, яка була підготовлена ​​містами і районами Донецької області, а також навчальними закладами Покровська.


     В огляді презентаційних наметів взяв участь губернатор Павло Жебрівський в супроводі командувача Об'єднаними силами Сергія Наєва, Надзвичайного і Повноважного Посла Румунії в Україні Крістіана-Леона Цуркану, Почесного консула Болгарії в Україні Сергія Жельова, керівників Покровська, представників Донецької обласної державної адміністрації.


    Почесні гості зупинялися біля локацій, кожна з яких була присвячена окремій європейській країні. Національний колорит передавався не тільки за допомогою костюмів, виставок фотографій, виробів декоративно-прикладного мистецтва і популярних страв. Біля наметів можна було почути іноземну мову, подивитися запальні танці під відкритим небом під традиційні європейські мелодії. Велике Добропілля представило Хорватію під віртуозний супровід маестро-акордеоніста з Білицької музичної школи №2 - Макс ... Читати далі »

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 460 | Додав: dirigor | Дата: 20.05.2018 | Коментарі (0)

                                                           Вчителя у пам’яті моїй…
                                                           У житті є пам'ять, що ніколи не вмирає,
                                                           Із забуття нетлінне повертає…
                                                           Є людський біль, і честь, і слава –
                                                           Їх забувать не маєм права.

              
    18 травня у житті Білицької громади відбулась значна подія – відкриття меморіальної дошки, присвяченої засновникам Музичної школи№2 – Агеєву Миколі Миколайовичу та Губі Григорію Івановичу. 40 років ці дві справжні Людини очолювали школу. Іх справа живе, музична школа працює і приймає участь у всіх значних подіях міста та області!

... Читати далі »

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 485 | Додав: dirigor | Дата: 20.05.2018 | Коментарі (0)

                                      КІНО І МУЗИКА
                                                                    « Давайте дружить домами!
                                                                       Встречное предложение:-
                                                                       дружить школами! »
     Одним з найяскравіших вражень людства  ХХ століття було відвідування кінозалів, де демонструвались історії кохання, історичні події, комедії. Скільки спогадів пов’язано з поцілунками на останніх рядах, зі сльозами співчуття героям мелодрам, з веселим сміхом всього залу.


     Поринути в атмосферу кіно - феєрії мешканцям міста Білицького допомогли викладачі Слов’янської Школи Мистецтв. 3 травня біля Музичної школи №2 з баянами, скрипками, гітарами, саксофонами висадився десант артистів. Концертна зала тимчасово перетворилася на кінотеатр. На великому екрані глядачі, затамувавши подих, дивилися епізоди з улюблених фільмів минулого віку.     ... Читати далі »

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 385 | Додав: dirigor | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

Оголошує набір учнів на 2018 – 2019 навчальний рік зі спеціальностей:
         фортепіано, баян, акордеон, гітара, бандура, скрипка, саксофон, сопілка, труба, кларнет,  вокал, ударні інструменти. 


 Подання заяв (встановленого зразку) з 20 квітня по 28 травня 2018 року.
                            До заяви додається:
1. Ксерокопія свідоцтва про народження дитини.( При наявності ідентифікаційний код)
2. Довідка про стан здоров’я.

29 травня о 17.00 - консультація.
Вступні іспити 30 травня о 17.00
Початок занять з 1 вересня 2018 року.
Довідки за телефоном:6 –  23 –86.
Адреса: м.Білицьке, вул. Горького, 28.

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 390 | Додав: dirigor | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

                              «ПІД ВІТРИЛАМИ ТВОРЧОСТІ»


   Навчальний рік, який добігає кінця, виявився цікавим та насиченим творчими  подіями для вихованців та викладачів Білицької музичної школи№2. Географія конкурсних та фестивальних подорожей охопила майже всю Україну: від прифронтової Авдіївки до київського Хрещатика. Підкорювали публіку солісти (акордеон, фортепіано, гітара, скрипка), юні музикознавці, ансамблі, хори та оркестри різних складів. Шкільна призова скарбничка збагатилася двома Гран-Прі та 40 лауреатами. 
    Колектив музичної школи№2 займає вагоме місце в культурно-просвітницькому  житті громади та області, сприяє розвитку духовних цінностей та збереженню національних традицій. Учні та викладачі – бажані гості у ЗОШ, дитсадках, Будинку інвалідів та на концертних майданчиках Білицького, Добропілля, Покровська, Родинського та Краматорська.  
    За 50 років свого існування Білицька МШ№2 випустила багато музикантів. Цей рік особливо щедрий на випускників: 26 талантів 26 травня  отримають путівку в велике життя. 
    Продовжуючи шкільні традиції, вихованці та викладачі школи 26 квітня зробили весняний подарунок мешканцям міста Білицького у вигляді звітного  концерту «Під вітрилами творчості».  На сцені продемонстрували свої музичні таланти всі колективи та найбільш яскраві солісти. В залі «яб ... Читати далі »

Категорія: Звітні концерти | Переглядів: 364 | Додав: dirigor | Дата: 03.05.2018 | Коментарі (0)

Білицька музична школа №2 запрошує завітати всіх бажаючих на звітний концерт, який відбудеться 26.04.2018 у 17.00 в концертному залі школи.

Категорія: Звітні концерти | Переглядів: 407 | Додав: dirigor | Дата: 24.04.2018 | Коментарі (0)

ВІРТУОЗНИЙ ВИСТУП БІЛИЦЬКОГО МАЕСТРО В АВДІЇВЦІ


     9 квітня у м. Авдіївка з нагоди Великодніх свят відбувся фестиваль мистецтв «Авдіївка ФМ». Організатором заходу виступило управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації спільно з учбово-методичним центром культури,  під свою егіду фестиваль взяло Міністерство культури України.
     Авдіївка ФМ – це простір творчого натхнення, де кожний учасник і гість поринав в атмосферу сучасної музики, театрального й візуального мистецтва, яскравих подій та родинного свята.
      Організатори ставлять за мету створити в Авдіївці умови для реалізації молодіжних креативних ініціатив та розвивати фестиваль «Авдіївка ФМ» в контексті сучасного загальноукраїнського фестивального руху.
   Керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський був вражений рівнем підготовки, зазначивши, що щорічний великодній обласний фестиваль тепер буде проходити саме в Авдіївці.
 Авдіївку накрила хвиля позитиву. Хвиля під назвою «Авдіївка ФМ».

 
    Свято - фестиваль мистецтв - зібрало не тільки авдіївців, а й гостей з багатьох міст України. Дуже яскравим був виступ викладача Білицької музичної школи №2, маестро – акордеоніста, лауреата Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів – МАКСИМА ФЕДОРЧУКА.

... Читати далі »

Категорія: Фестивалі | Переглядів: 398 | Додав: dirigor | Дата: 12.04.2018 | Коментарі (0)

                      БІЛИЦЬКА «НАДІЯ» «СРІБНОЇ СТРУНИ»


      28 березня 2018 року в Школі мистецтв № 1 Краматорської міської ради завершився ХVI Відкритий конкурс юних виконавців «Срібна струна», який проводився управлінням культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації, Донецьким обласним учбово-методичним центром культури, Краматорською міською радою, відділом культури і туризму управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради.
      Метою конкурсу є пропаганда та розвиток дитячого виконавського мистецтва на струнно-смичкових інструментах в області, виявлення та підтримка талановитих дітей та молоді, оптимізація культурного та естетичного виховання молоді, створення атмосфери дружби і порозуміння між учасниками і гостями конкурсу.
     Цього року для участі у конкурсі подали заявки більше 50 юних виконавців на струнно-смичкових інструментах з Авдіївки, Білицького, Костянтинівки, Краматорська, Мирнограда, Слов’янська, Торецька.
    Білицька музична школа №2 давно славиться своїми скрипалями. Більш 30 років в школі працює Мальч Людмила Володимирівна, майстер своєї справи, Викладач від Бога. Її вихованці постійно стають лауреатами конкурсів різних рівнів. Ось і «Срібна струна» принесла вагомі результати: Приз «Надію» та срібну прикрасу з бурштиновими нотками отримала випускниця школи Суханова Аліка (концертмейстер Нестеренко А.М.). Вдало дебютував маленький скрипаль Млот Ярослав(концертмейстер Подзіна А.П.). Нехай же й надалі багаті музичні традиції нашої скрипкової школи пробуджують найкращі порухи людської душі! ... Читати далі »

Категорія: Конкурси (Оркестровий клас) | Переглядів: 509 | Додав: dirigor | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)

                     ПАМ’ЯТІ  ГРИГОРІЯ ГУБИ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…
    Світ тримається на людях, які життя своє присвячують одній справі і не зраджують собі ніколи. Скільки таких людей ми знаємо і пам’ятаємо їх — не перелічити. Це — визначні письменники, художники, поети, музиканти, люди різних часів та епох, діла яких зберігаються в людській пам’яті. В історії Музичної Школи№2 м. Білицького теж є така людина. Григорій  Губа – 40 років бездоганно виконував обов’язки заступника директора, 25 років був керівником хору духовної музики викладачів школи «БЛАГОВІСТ». Але життя коротке, а мистецтво вічне…
    23-24  березня 2018 року в місті Дніпро відбувся Відкритий Міжнародний фестиваль-конкурс народної   творчості «Барвистий віночок». Фестиваль ставить за мету відродження і популяризацію народних традицій, звичаїв та обрядів, народного мистецтва, розвиток сучасної української музичної творчості. 
     Хор «БЛАГОВІСТ» під новим керівництвом учениці Григорія Губи – Тіщенко Ганни (викладача фортепіано та хору), у складних конкурсних випробуваннях, одностайним рішенням вельмишановного журі став ПЕРЕМОЖЦЕМ – ЛАУРЕАТОМ І СТУПЕНЮ. Свою перемогу викладачі музичної школи№2 присвячують пам’яті свого керівника, диригента та Людині з великої літери – Григорія Губи! Браво колективу «БЛАГОВІСТ» та нових перемог!

Категорія: Фестивалі | Переглядів: 489 | Додав: dirigor | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 26 27 »