Вівторок, 23.04.2024, 20:02 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Грудень » 16 » Вчителями не стають, ними народжуються….
14:00
Вчителями не стають, ними народжуються….

Вчитель – це не тільки Божий дар, а й дуже відповідальна та наполеглива праця і серце, віддане дітям. 45 років працює та вчить прекрасному у Білицькій музичній школі №2 Губа Олена Олімпівна. Завідуюча теоретичним відділом, керівник зразкового інструментального ансамблю «Дзвіночок», засновник музичної методики роботи з чотирьохрічними малюками,  автор музики  Гімну міста Білицьке, активний учасник міських та районних заходів, взагалі дуже відома людина в місті.  У її роду педагогічний стаж більше 300 років. В народі кажуть, що письменник живе в своїх книжках, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчитель у думках і справах своїх учнів. Мелодія починається з першої ноти, саме вона визначає її характер. Так для багатьох дітей першу ноту зіграла саме вона – Олена Олімпівна. Учні були різні, але її цінні уроки та мудрі поради запам’ятали на все життя. Колишні випускники привели до Губи Олени Олімпівни вже своїх діточок. Багато з них пов’язали своє життя з музикою і стали також викладачами музичної школи.

1 грудня у концертному залі Білицької музичної школи №2 пройшов відкритий академічний концерт учнів класу Губи Олени Олімпівни. Приймали участь юні музиканти с 0 по восьмий клас. Діти показали свій талант та вміння володінням гри на роялі. Вдячні батьки с захватом слухали своїх дітей та зачаровано дивились на Педагога. Звучали дивовижні твори від Й. Баха до сучасних композиторів. «Справжня музика перетворює будь-яку подію, дію, почуття в щось досконале, в те, що хочеться полюбити. Саме в ній, як ні в якому іншому мистецтві, проявляється життєва сила і натхнення.» -  так сказав ще І. Гете, і цей вислив живе до нашого часу, та дуже актуален.

Такі Педагоги з великої літери, як Губа Олена Олімпівна, у всі часи  знаходяться в центрі суспільного життя, є хранителями знань, культури і вищих духовних цінностей. Ваші професіоналізм, мудрість, чуйність і терпіння воістину безцінні.  Бажаємо успіхів усім, хто вносить свій внесок у розвиток галузі освіти та культури, а значить і в майбутнє міста, країни, творчих удач на обраному шляху. Низький уклін за вашу благородну діяльність!

Корячко Тетяна



Категорія: ЗМІ про музичну школу | Переглядів: 1267 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]