П`ятниця, 26.04.2024, 13:19 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Травень » 6 » НА КЛАВІШАХ ДУШІ
10:14
НА КЛАВІШАХ ДУШІ

Фортепіанний відділ у школі працює з самого початку існування школи. Мабуть фортепіано самий улюблений, самий популярний серед  малечі та їх батьків інструмент. Самий багато чисельний відділ за кількістю учнів. Кожен рік на відділі навчається близько 90-100 дітей. Багато випускників продовжили навчання у музичних навчальних закладах та повернулись в нашу школу викладачами. Зараз всі викладачі фортепіано наші випускники.

  Учні піаністи приймають участь у творчих змаганнях серед  шкіл Добропільського базового методичного об’єднання, у конкурсах серед учнів ПСМНЗ при Дзержинському музичному училищі, регіональних фестивалях та конкурсах, а також постійні учасники концертів по пропаганді музики. Програма творчого звітного концерту включала сольні виступи, ансамблеву гру, виступи як акомпаніаторів та концертмейстерів. Діти з піднесенням готувались до цього свята музики, представили слухачам свої здобутки, а за це отримували щирі, тривалі оплески…

 

 

 

 

  

  

 

    Вже багато років веде клас фортепіано у селищі Водянське Черкасова Тетяна Петрівна. З учнями свого класу вона в постійному пошуку нових форм та методів навчання. Учні постійно приймають участь у оглядах, конкурсах готують цікаві заходи, приймають активну участь у концертах для учнів ЗОШ №11, батьків та громади селища. Свою майстерність учні продемонстрували на творчому звіті.

   

 

 Найкращі побажання від хору викладачів Благовіст на МНОГАЯ ЛІТА, 

 



Категорія: Звітні концерти | Переглядів: 698 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]