П`ятниця, 29.03.2024, 16:47 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Березень » 15 » МАЙСТЕР-КЛАС
22:37
МАЙСТЕР-КЛАС

  Для викладачів музично-теоретичних дисциплін Початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Донецької області, 14 березня, був проведений Майстер-клас на базі Музичної школи №1 м.Добропілля. Підготували і провели цей захід викладачі теоретичних дисциплін Добропільської та Білицької музичних шкіл. В роботі приймали участь колеги викладачі з міст: Краматорськ, Покровськ, Мирноград, Новогродівка, Селидове, Білозерськ та інші. На заході був присутній і виступив директор ДОУМЦК Марусій С.О.

 

  Тема «Майстер-класу» була обрана така: «Методологічні засади та рекомендації з вивчення музично-теоретичних дисциплін у школах естетичного виховання». Концепцію розвитку та удосконалення викладання музично-теоретичних дисциплін у сучасних умовах представила викладач Білицької музичної школи №2 Корячко Т.Г., вона також показала зі своїми учнями Хабенко Оленою та Торговець Ксенією використання новітніх технологій при підготовці до висвітлення життя і творчості основоположника української класичної музики М.В.Лисенка.

  

Багаторічним досвідом викладання Сольфеджіо поділилась викладач Добропільської музичної школи №1 Леонтьєва Л.Л. Засоби вивчення та засвоювання нового матеріалу були представлені викладачем Білицької музичної школи №2 Чуєвою І.І.. Багаторічним досвідом роботи з малечею поділилась досвідчений викладач Білицької музичної школи №2 Губа О.О. Вона показала шлях у велику музику, через застосування казкових образів та ігрових форм роботи на прикладі заняття з чотирьох річним Єгором Разгоняєвим та Зразковим ансамблем «Дзвіночок».

 

Завершив роботу форуму яскравий виступ Зразкового театру народної пісні «Берегіня», керівник викладач Добропільської музичної школи №1 Хоружий О.Є.

 За відгуками гостей заходу, можна зробити висновок, що заняття відбулось на високому професійному рівні. Присутні познайомились з досвідом роботи теоретичних відділів Добропільської методичної бази.



Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 465 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]