Четвер, 25.04.2024, 18:43 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Травень » 4 » КІНО І МУЗИКА
20:15
КІНО І МУЗИКА

                                      КІНО І МУЗИКА
                                                                    « Давайте дружить домами!
                                                                       Встречное предложение:-
                                                                       дружить школами! »
     Одним з найяскравіших вражень людства  ХХ століття було відвідування кінозалів, де демонструвались історії кохання, історичні події, комедії. Скільки спогадів пов’язано з поцілунками на останніх рядах, зі сльозами співчуття героям мелодрам, з веселим сміхом всього залу.


     Поринути в атмосферу кіно - феєрії мешканцям міста Білицького допомогли викладачі Слов’янської Школи Мистецтв. 3 травня біля Музичної школи №2 з баянами, скрипками, гітарами, саксофонами висадився десант артистів. Концертна зала тимчасово перетворилася на кінотеатр. На великому екрані глядачі, затамувавши подих, дивилися епізоди з улюблених фільмів минулого віку.    

А зі сцени лунали чарівні звуки з саундтреків до кінострічок «Запах жінки», «17 миттєвостей  весни», «Кубанські козаки», «Шерлок Холмс та доктор Ватсон». Слухачі оплесками та вигуками «Браво!» зустрічали кожен номер концерту. Навіть сучасні «комп’ютерні» діти з захватом сприймали пригоди дітей капітана Гранта, пса Барбоса та детективу з «Рожевої пантери». 


      Колектив Білицької музичної школи№2 звернувся до слов’янських музикантів з пропозицією зробити такі зустрічі традиційними. Автором ідеї тематичного виїзного концерту став директор Школи Мистецтв міста Слов’янська – Кулешов  Олексій Вікторович, якому адміністрація школи висловлює велику подяку! 
      А закінчити хочеться словами з кінофільму  нашого відомого земляка Леоніда Бикова: «Все минуще, а музика вічна!»

Білицька музична школа№2



Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 381 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]