Четвер, 25.04.2024, 22:05 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2017 » Травень » 12 » ІV КАРАБИЦЬ-ФЕСТ
09:13
ІV КАРАБИЦЬ-ФЕСТ

     21-22 квітня, в музичній школі ім..І.Карабиця м.Торецька відбувся IV Відкритий конкурс-фестиваль виконавців на народних інструментах «КАРАБИЦЬ-ФЕСТ». У заході приймали участь ансамблі великих та малих форм учнів музичних шкіл та шкіл мистецтв, справжні шанувальники української музики. Фестиваль був присвячений пам’яті видатного композитора, музичного та громадського діяча, почесного громадянина м.Терецьк Івана Федоровича Карабиця. Конкурс вийшов на міжнародний рівень, бо крім учасників з Донецької, Луганської та Харківської областей участь взяли гітаристи з Білорусі, загалом понад 40 учасників. Сам конкурс проходив із залученням програми зв’язку Skype, за допомогою якої за конкурсом слідкував один із членів журі. Виступ декількох виконавців також транслювався у форматі відео з причини неможливості бути присутніми особисто. Цим скористалися представники нашої школи: Ансамбль гітаристів, керівник Леонова О.В.,

Ансамбль баяністів-акордеоністів «Смайлики», керівник Савірська О.С.

, Ансамбль українських народних інструментів «Веселка», керівник Леонова О.В., концертмейстер Подзіна А.П..

До участі у конкурсі також були запрошені піаністи, які виконували твори І.Карабиця, це наші учні Хабенко Вікторія, викладач Безсмертна В.С., Фурсова Світлана, викладач Нестеренко А.М.

 фортепіанний дует у складі сестер Хабенко Вікторії та Олени, викладач Безсмертна В.С.

      Чудове виконання музичних творів не залишило байдужим нікого з присутніх, а також членів компетентного журі.

 

Всі наші виконавці отримали Дипломи Лауреатів, викладачі Подяки за вагомий внесок в розвиток Української культури, також вручені спеціальні призи та збірки нот.

  

  

  

 

Вітаємо наших учнів з перемогою, бажаємо подальших успіхів, творчого натхнення та задоволення від участі у таких представницьких змаганнях!



Категорія: Фестивалі | Переглядів: 669 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]