Четвер, 28.03.2024, 17:21 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Квітень » 06

                      БІЛИЦЬКА «НАДІЯ» «СРІБНОЇ СТРУНИ»


      28 березня 2018 року в Школі мистецтв № 1 Краматорської міської ради завершився ХVI Відкритий конкурс юних виконавців «Срібна струна», який проводився управлінням культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації, Донецьким обласним учбово-методичним центром культури, Краматорською міською радою, відділом культури і туризму управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради.
      Метою конкурсу є пропаганда та розвиток дитячого виконавського мистецтва на струнно-смичкових інструментах в області, виявлення та підтримка талановитих дітей та молоді, оптимізація культурного та естетичного виховання молоді, створення атмосфери дружби і порозуміння між учасниками і гостями конкурсу.
     Цього року для участі у конкурсі подали заявки більше 50 юних виконавців на струнно-смичкових інструментах з Авдіївки, Білицького, Костянтинівки, Краматорська, Мирнограда, Слов’янська, Торецька.
    Білицька музична школа №2 давно славиться своїми скрипалями. Більш 30 років в школі працює Мальч Людмила Володимирівна, майстер своєї справи, Викладач від Бога. Її вихованці постійно стають лауреатами конкурсів різних рівнів. Ось і «Срібна струна» принесла вагомі результати: Приз «Надію» та срібну прикрасу з бурштиновими нотками отримала випускниця школи Суханова Аліка (концертмейстер Нестеренко А.М.). Вдало дебютував маленький скрипаль Млот Ярослав(концертмейстер Подзіна А.П.). Нехай же й надалі багаті музичні традиції нашої скрипкової школи пробуджують найкращі порухи людської душі! ... Читати далі »

Категорія: Конкурси (Оркестровий клас) | Переглядів: 500 | Додав: dirigor | Дата: 06.04.2018 | Коментарі (0)