Четвер, 28.03.2024, 21:43 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ 2015
20:10
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ 2015

   

  Музика  втілює в собі  найсвітліші почуття , дарує незабутні емоції  і робить життя  багатим і дивовижним. Міняються традиції, напрямки,  смаки, форми, але музика  завжди залишається у повсякденному житті кожної людини. В цьому році Міжнародний ДЕНЬ МУЗИКИ відзначається в сороковий раз, так як був заснований у 1975 році міжнародною організацією ЮНЕСКО.

  1 жовтня, не порушуючи традиції, в нашій школі відбувся концерт солістів та творчих колективів. Першокласники одержали перші іменні свідоцтва, вітання та насолоду від почутих творів, які пробуджують потяг до творчості. У святковому концерті приймали участь: хор викладачів музчної школи «Благовіст», керівник Губа Г.І., першокласник Богдан Биков (сопілка), фортепіанний ансамбль Віктория та Олена Хабенки,     Іван Личковаха (гітара), Алексей Кожин (акордеон), група молодшого хору, (керівник Губа Г.І., концертмейстер Тіщенко Г.В., Кирило Анікеєнко (баян), Олег Науменко  (сопілка), фортепіанний ансамбль Оксана Павленко и Диана Зарецкая, Олександр Личковаха (гітара), інструментальний ансамбль Ганна та Катерина Жажини та Єлизавета Капітонова, ансамбль скрипалів, керівник Мальч Л.В., концертмейстер Безсмертна В.С., вокальний ансамбль викладачів «Мелоді-мікс».

  На концерт були запрошені ветерани міста, так як цей день є Днем ВЕТЕРАНА та людей похилого віку. Всіх присутніх в залі привітала зі СВЯТОМ МУЗИКИ голова ради ветеранів міста Білицьке - Чала Алла Іванівна, вона подарувала квіти та вручила торт.



Категорія: Шкільні концерти | Переглядів: 719 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]