Четвер, 28.03.2024, 15:49 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Березень » 7 » КОНЦЕРТ ПАМ’ЯТІ АГЕЄВА М.М.
17:55
КОНЦЕРТ ПАМ’ЯТІ АГЕЄВА М.М.

                             АГЕЄВ  МИКОЛА  МИКОЛАЙОВИЧ

                                     7.03.1946 – 2.12.2012

  7 березня 2016 року виповнилось 70 років від дня народження  Агеєва  Миколи Миколайовича, який майже сорок років очолював Білицьку музичну школу . Він присвятив своє життя служінню музиці, навчанню та вихованню дітей, розвитку та популяризації  творчості. Вже більше ніж три роки як він пішов з життя (2.12.2012 р.), але справи його живуть. Педагогічний колектив з вдячністю згадує неспокійного, турботливого, доброзичливого директора школи. І в день його 70 –річного ювілею вирішили провести концерт Пам’яті.

  З розповіддю про творчий шлях Агеєва  Миколи  Миколайовича виступив заступник директора з навчальної роботи  Губа Григорій Іванович. А потім звучала музика у виконанні викладачів та учнів школи. Відкрив концерт Хор духовної музики викладачів школи «Благовіст», було виконано твори Д.Бортнянського та  А.Архангельського.  Присвяту  своєму вчителю у вигляді власноруч написаного твору виконав на гітарі Андрєєв Олександр Миколайович. Потім звучала музика у виконанні на різних музичних інструментах:  Яричевська Владислава (сопілка), Науменко Олег (саксофон), Дуняк Вероніка (скрипка), дует баяністів Науменко Кирило та Науменко Руслан. Твір В.Губанова  «Коли йде дощ» присвятив своєму вчителю викладач школи акордеоніст  Федорчук Максим Ігорович. На завершення концерту прозвучав твір Й.С.Баха «Аве Марія» у виконанні Зразкового ансамблю «Дзвіночок», керівник Губа О.О.

 

 

 

   На концерті були присутні рідні та близькі, друзі, знайомі, учні та батьки, викладачі школи, представники громади міста.



Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 715 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]