Четвер, 25.04.2024, 01:56 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Грудень » 19 » ЗАКОХАНИЙ В АКОРДЕОН
12:57
ЗАКОХАНИЙ В АКОРДЕОН

      Традиційно грудень — один з найбагатших місяців концертного сезону. 17 грудня у Білицькому Палаці Культури імені Тараса Шевченко відбулося свято музики. Сніговою низкою перед глядачами промайнули популярні танці, шедеври класичної музики, сучасні хіти.

Головним на  сцені весь вечір був  артист, що  створював  музику  в своєму серці,  закоханий в акордеон, переможець міжнародних і всеукраїнських конкурсів, молодий талановитий викладач Білицької музичної школи№2  -  Максим Федорчук.     Ведучі та учасники  цього  чудового  концерту, теж викладачі школи, лауреати міжнародних і всеукраїнських конкурсів -  Вероніка Безсмертна, Ганна Тіщенко і Ганна Охріменко.

     Як відмітив  вдячний глядач, на сцені дуже органічно виглядали чудові танцювальні колективи Білицького  Палаца  Культури імені Тараса Шевченко - «Сувенір» і «Барвінок»,  керівник  Вєлєв Степан , та  «Only girls» і «Milky way»,  керівник  Краснопольська Олена.    Гордість кожного вчителя -  його учні. Дуже вразили своєю грою на акордеоні учні Федорчука Максима Ігоровича, лауреати всеукраїнського конкурсу  «Українське намісто»  - Алєшков Олег та  Микита Соломко. Особливо хочеться виразити подяку завідувачу Палацом культури -  Краснопольському Артему за допомогу в організації концерту.

      На цьому феєричному святі музики було дуже багато аплодисментів та квітів. Не обійшлось і без подарунків від Добропільського міського голови. Начальник відділу культури і туризму Добропільської міської ради Білоус Людмила Миколаївна,  урочисто вручила переможцям міжнародних конкурсів, талановитим викладачам   Білицької музичної школи№2  -   планшети,  та побажала подальших творчих перемог та натхнення.

     Музика – це, без сумніву, справжнє диво. У ній криються всі відчуття і емоції, які може випробувати людина. Приємно було бачити  на сцені молодих людей, які знайшли своє покликання, займаються улюбленою справою і справжньою творчістю!

Директор Білицької музичної  школи№2       Корячко Тетяна Григорівна



Категорія: Шкільні концерти | Переглядів: 523 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]