П`ятниця, 29.03.2024, 16:58 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Березень » 12 » УЧАСТЬ У ІІІ КОНКУРСІ "ДОБРОПІЛЛЯ МАЄ ТАЛАНТ"
22:20
УЧАСТЬ У ІІІ КОНКУРСІ "ДОБРОПІЛЛЯ МАЄ ТАЛАНТ"

Вже втретє відбувся конкурс виконавців на народних інструментах «ДОБРОПІЛЛЯ МАЄ ТАЛАНТ» серед учнів музичних шкіл Добропільського методичного об’єднання. Захід відбувався в оновленому малому  залі музичної школи №1 м.Добропілля 10 березня 2016 року.  Діти показували майстерне володіння такими музичними інструментами як баян, акордеон, гітара, бандура. Всього було близько тридцяти учасників з музичних шкіл Білицького, Білозерська та Добропілля, всі були розподілені по відповідних вікових категоріях. Оцінювали виконавську майстерність члени журі, у складі якого були ведучі викладачі фахівці. Конкурс був відкритим для публіки, виконавці теж могли слухати своїх суперників. Слухачі підтримували кожний виступ оплесками.

Від нашої школи в заході приймали участь п’ятнадцять учнів. Всі достойно представили свої програми, впевнено та послідовно розкривали зміст творів та задум  авторів. За свої досягнення всі учасники отримали Дипломи  та солодощі. Ось імена переможців:

 Алешков Олег (акордеон) –І місце, Соломка Микита (акордеон) – І місце, клас викладача Федорчука М.І.

Матюшко Юлія (гітара) – І місце, Жажина Катерина (бандура) - І місце, Жажина Ганна (бандура) – І місце, Дуняк Анастасія (бандура) – І місце, клас викладача Леонової О.В.

Спінчевський Кирило (баян) – І місце, Анікеєнко Кирило (баян) – І місце, клас викладача Савірської О.С.

Андрієнко Катерина (баян) - І місце, Василенко Олександр (баян) – ІІ місце, клас викладача Андрєєвої Л.В.

Личковаха Іван (гітара) – І місце, Куций Владислав (гітара) – І місце, Лещенко Світлана (гітара) – І місце, Личковаха Олександр (гітара)  – ІІ місце, Єрьоменко Дмитро (баян) – ІІ місце, клас викладача Андрєєва О.М.

 

 



Категорія: Конкурси (Народні музичні інструменти) | Переглядів: 717 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]