П`ятниця, 29.03.2024, 01:18 | Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід
Головна » 2016 » Квітень » 27 » І лине спів від серця до небес
09:16
І лине спів від серця до небес

   23 квітня відбулось відкриття ювілейного тижня, присвяченого 50-річчю Білицької музичної школи.  Звітували колективи хорового та вокального класів «І лине спів від серця до небес». Концертний зал був заповнений батьками, колишніми випускниками, представниками громади міста, меломанами, які полюбляють спів. Під час концерту панувала атмосфера творчості та доброти. Присутні не жаліли оплесків  маленьким артистам.

ХОР УЧНІВ МОЛОДШИХ КЛАСІВ (МОЛОДШИЙ ХОР), керівник Губа Г.І., концертмейстер Тіщенко Г.В.    Можливо з впевненістю казати, що всі учні які прийшли навчатися до музичної школи пройшли через цей колектив. Тут вони вчилися брати перші ноти, готуватися до виступів і виступати в концертах, шкільних, міських, приймати участь у творчих змаганнях Згодом, після того як набували музичного досвіду учні переходили до старшого хору, або в інші творчі колективи. За цей період хор більше ніж сто разів був на сцені. На звітний концерт  молодший хор підготував такі твори:

 Музика композитора Донеччини Віктора Реви, слова Тараса Шевченка «Садочки зацвіли»,

Муз. М.Красева, слова Корнея Чуковского, Заключительный хор из детской оперы «Муха –Цокотуха»

Муз.С.Халаимова, слова А.Зениной «Горластые певицы»

Муз.Аркадія Філіппенка слова Тараса Шевченка «Зацвіла в долині»

 

ХОР УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ (СТАРШИЙ ХОР) керівник Губа Г.І., концертмейстер Безсмертна В.С. Склад хору поповнюється щорічно учнями, які пройшли навчання і здобули навички у молодшому хорі. Тут вже діти співають 3-голосні твори, складніші за змістом та музичним матеріалом. Хор приймає участь у творчих заходах, активно пропагує музичне мистецтво. Що характерно всі наші учні, учасники цих великих творчих колективів мають можливість побувати на великій сцені, відчуте себе артистами.

 У виконанні старшого хору прозвучали такі твори:

Муз.Л.Бражнікової  сл.Ю.Рибчинського  «Мрії збуваються»

Муз. Г.Струве сл. В Семернина «Музыка всегда с тобой»

Муз. А.Кос-Анатольського, слова Тараса Шевченка «Учітеся, брати мої»

 

ХОР ДУХОВНОЇ МУЗИКИ «БЛАГОВІСТ», керівник Губа Г.І. До складу хору входять викладачі школи. Колектив виник на початку 90-х років ХХ століття. Перший виступ хору відбувся 15 лютого 1992 року на площі біля БК ім.Т.Шевченка на Стрітення Господне. Мета хору відродження та пропаганда творів видатних композиторів. Лауреат дев’яти фестивалів духовної музики (м.Красноармійськ), учасник обласних оглядів виконавської,майстерності,загальноміських заходів та концертів, визначних подій у житті громади м.Білицьке.

  Хор викладачів представ слухачам такі твори:

Старовинний студентський гімн «ГАУДЕАМУС»

Муз.П.І.Чайковського Літургія Св. Іоанна Златоуста №3

 З побажаннями всього найкращого всім присутнім прозвучало «МНОГАЯ ЛІТА»

       В цьому навчальному році в школі відкрився клас вокалу, його веде випускниця нашої школи Охріменко Г.Ф. Зі своїми учнями Кузьміной Вікторієй, Вязьміною Катериной  та Андрієнко Катериной підготували та показали солоспіви, які тепло прийняли слухачі.

 

   Під нескінченні  оплески присутніх всім учасникам творчих колективів були вручені пам’ятні Ювілейні сувеніри.

 



Категорія: Звітні концерти | Переглядів: 846 | Додав: dirigor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]